Ons adres
P. Calandlaan 341, Amsterdam
Bel ons
020 - 610 4114
E-mail ons
info@gezondehouding.nl
Openingstijden
Werkdagen 8:30 - 18:00

Wij vinden het belangrijk om alle patiënten in onze praktijk de best mogelijke behandeling te kunnen bieden. Om de kwaliteit te waarborgen doen wij regelmatig aan bij- en nascholing en het begeleiden van stagiaires, zodat wij op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen. Ook nemen wij deel aan een PatiëntErvaringsOnderzoek, waarmee wij de tevredenheid van onze patiënten meten en onze dienstverlening verbeteren.

Kwaliteitsregister

Wij zijn geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici onder registratienummers 29907370093 (Reem Izzet) en 29900876593 (Darja Mater). Darja is tevens geregistreerd als kinderoefentherapeut en zij is aangesloten bij het Platform Kinderoefentherapie. Deze registraties geven blijk van voldoende actuele kennis en ervaring.

Lid beroepsvereniging

Wij zijn lid van de beroepsvereniging voor oefentherapeuten VvOCM.

PatiëntErvaringsOnderzoek

Wij zijn benieuwd naar de ervaringen van onze patiënten met onze oefentherapiepraktijk en onze oefentherapeuten. Daarom neemt onze praktijk deel aan een onderzoek dat de ervaringen van de patiënten bevraagt. Dit onderzoek wordt uitgevoerd door een onafhankelijk bureau genaamd Qualizorg.

Als u als patiënt bent afbehandeld, ontvangt u thuis een korte online vragenlijst via de e-mail. Deelname aan dit onderzoek is vrijwillig en volledig anoniem. Met het invullen van de vragenlijst helpt u ons onze zorgverlening verder te verbeteren.

Klachtenregeling

Wij doen al het mogelijke om u de hulp te bieden die u nodig heeft. Gelukkig zijn de meeste patiënten tevreden over de behandeling die zij krijgen. Toch kan er wel eens iets mis gaan. Bent u ontevreden over bepaalde zaken of heeft u een klacht? U kunt er iets mee doen. Onze praktijk is aangesloten bij Klachten- en geschillenregeling Paramedici. Graag verwijzen wij u naar hun website voor informatie over de klachtenprocedure.