Ons adres
P. Calandlaan 341, Amsterdam
Bel ons
020 - 610 4114
E-mail ons
info@gezondehouding.nl
Openingstijden
Werkdagen 8:30 - 18:00

Reem Izzet

Reem is in 2005 afgestudeerd als oefentherapeut Mensendieck, en werkt na enkele waarnemingen sinds 2007 in haar eigen praktijk. Als algemeen oefentherapeut behandelt ze een breed palet aan klachten, met name aan de nek, schouders, rug, bekken en knieën, maar ook ademhalingsklachten en spanningshoofdpijn.

Naast oefentherapeut is Reem gediplomeerd zwangerschapsdocent, en gediplomeerd docent Meer Bewegen voor Ouderen (MBvO). Sinds februari 2018 is ze opgenomen in het Register Bekkenoefentherapie, nadat ze het opleidingstraject tot bekkenoefentherapeut succesvol had afgerond.

Reem spreekt vloeiend Nederlands en Arabisch.

Reem werkt sinds augustus 2006 bij Mensendieckpraktijk Pieter Caland.


Darja Mater

In 2000 is Darja afgestudeerd als oefentherapeut Mensendieck. Kort na haar afstuderen vertrok ze voor negen maanden naar Indonesië om als vrijwilliger kinderoefentherapie te geven aan kinderen met lichamelijke en/of geestelijke beperkingen. In Indonesië is haar passie voor de kinderoefentherapie ontstaan. Na een aantal jaren een eigen praktijk te hebben gehad, is ze in 2008 gestart met het werken voor een grote kinderoefentherapiepraktijk op scholen. Sinds 2015 werkt ze als zelfstandig (kinder)oefentherapeut op verschillende locaties.

Behalve kinderen met motorische ontwikkelingsproblemen behandelt ze ook kinderen met houdingsproblemen, bijvoorbeeld als gevolg van te snelle groei.

Darja werkt sinds oktober 2016 bij Mensendieckpraktijk Pieter Caland.