Reem Izzet

Reem Izzet

Reem is in 2005 afgestudeerd als oefentherapeut Mensendieck en sinds 2007 heeft ze haar eigen praktijk. Als algemeen oefentherapeut behandelt ze allerlei klachten, zoals pijn van de nek, schouders, rug en knieën, maar ook ademhalings­klachten en spannings­hoofdpijn.

Daarnaast is Reem geregistreerd bekken­oefentherapeut. Ze heeft vele jaren ervaring in het behandelen van bekken(bodem)­klachten, zoals ongewenst urine­verlies en bekkenpijn bij zwanger­schap.

Tot slot is Reem gediplomeerd zwangerschaps­docent en docent Meer Bewegen voor Ouderen (MBvO).

Reem spreekt vloeiend Nederlands en Arabisch. Daarnaast spreekt ze prima Engels.

Werkdagen: ma, di, wo, vr

Shereen Negm

Shereen Negm

In 2018 is Shereen afgestudeerd als oefentherapeut Mensendieck aan de HvA. Na haar opleiding heeft zij in diverse praktijken in Amsterdam gewerkt. Sinds kort werkt ze in haar eigen praktijk, waar ze graag volwassenen én kinderen behandelt.

Shereen is gespeciali­seerd in het behandelen van chronische pijn, zoals chronische schouder-, rug- of nekpijn. Daarnaast is ze gespecialiseerd in psycho­somatische klachten, waarbij je leert omgaan met stress.

Daarnaast is Shereen voorzitter van het Netwerk Oefentherapeuten Amsterdam en coördinator regio Amsterdam van het Netwerk Chronische Pijn.

Shereen spreekt vloeiend Nederlands, Engels en Arabisch.

Werkdagen: ma, do