Reem Izzet

Reem Izzet

Reem is in 2005 afgestudeerd als oefentherapeut Mensendieck. Na enkele waarnemingen werkt ze sinds 2007 in haar eigen praktijk. Als algemeen oefentherapeut behandelt ze een breed palet aan klachten, met name aan de nek, schouders, rug en knieën, maar ook ademhalingsklachten en spanningshoofdpijn.

Daarnaast is Reem gespecialiseerd bekkenoefentherapeut en als zodanig opgenomen in het Register Bekkenoefentherapie. Ook is ze gediplomeerd zwangerschapsdocent en docent Meer Bewegen voor Ouderen (MBvO).

Reem spreekt vloeiend Nederlands en Arabisch, en prima Engels.

Reem is sinds augustus 2006 werkzaam bij Mensendieckpraktijk Pieter Caland.

Darja Mater

Darja Mater

In 2000 is Darja afgestudeerd als oefentherapeut Mensendieck. Kort na haar afstuderen vertrok ze voor negen maanden naar Indonesië om als vrijwilliger kinderoefentherapie te geven aan kinderen met lichamelijke en/of geestelijke beperkingen. In Indonesië is haar passie voor de kinderoefentherapie ontstaan. Na een aantal jaren een eigen praktijk te hebben gehad, is ze in 2008 gestart met het werken voor een grote kinderoefentherapiepraktijk op scholen. Sinds 2015 werkt ze als zelfstandig (kinder)oefentherapeut op verschillende locaties.

Behalve kinderen met motorische ontwikkelingsproblemen behandelt ze ook kinderen met houdingsproblemen, bijvoorbeeld als gevolg van te snelle groei.

Darja werkt sinds oktober 2016 bij Mensendieckpraktijk Pieter Caland.